Procedura inscriere cursuri ARHIMEDE 2013 Recomandat

Procedura inscriere cursuri ARHIMEDE 2013 Procedura inscriere cursuri ARHIMEDE 2013

PASUL 1. Accesand butonul CURSURI situat in meniul principal al site-ului, puteti vizualiza lista cursurilor disponibile puse la dispozitie de Asociatia Arhimede. Alege din lista cursul la care doreşti să înregistrezi copilul. ATENTIE: este posibil sa existe cursuri la care s-a atins limita maximă de 32 de cursanţi înscrişi.

În mod automat sistemul generează o listă de aşteptare pe care te poţi înscrie. În cazul în care unul din cursanţi (înscris şi confirmat) renunţă la locul ocupat în cadrul unui curs, primul aflat pe lista de aşteptare ocupa locul eliberat. ÎNSCRIEREA PE LISTA DE AŞTEPTARE NU GARANTEAZĂ OCUPAREA UNUI LOC ÎN CADRUL GRUPELOR. Pe pagina fiecărui curs exista un buton de culoare verde " REZERVA ACUM " în partea de jos a paginii. Te rog să-l foloseşti atunci când ai convingerea că doreşti rezervarea unui loc în cadrul acelui curs. Sistemul NU PERMITE rezervarea mai multor locuri la un curs în acelaşi intervar orar, dar, în cazul în care este necesar acest lucru (ex: sora şi frate), vă recomandăm să faceţi un alt cont pentru al doilea copil înscris.
PASUL 2. CONFIRMAREA REZERVĂRII are rol informativ, nu implica nicio acţiune din partea ta. După înscriere vei primi un e-mail de confirmare care va conţine informaţii despre utilizator, email, ID înregistrare, data şi modulul cursului pentru care ai optat. ID-ul înregistrării este un număr de identificare personală a utilizatorului necesar în prima zi de curs.
 
Important!: Puteţi opta pentru înscrierea la mai multe cursuri, dar nu de două ori în cadrul aceluiaşi curs.

În cazul în care s-a depăşit numărul participanţilor la un curs, înscrierea lor pe listele de aşteptare poate conduce (în funcţie de numărul copiilor) la formarea de noi grupe. Şi pentru că ne-am dorit de la bun început transparenţă şi eficienţă pe tot parcursul procesului de înscriere, vom pune la dispoziţia tuturor utilizatorilor informaţiile legate de înscriere, participanţi confirmaţi, participanţi înscrişi pe liste de aşteptare, ordinea cronologică a înscrierilor, etc. Ne dorim ca demersul nostru pentru transparenţă să fie continuu şi constructiv, aşadar aşteptăm şi ideile d-voastra pe adresa redacţiei.

 

Ultima modificare
Evaluati acest articol
(13 voturi)

5 comentarii

 • Antonia

  Ma numesc Antonia si as dori sa ma inscriu la cursurile de matematica cls. a-V-a. Sper ca nu e prea tarziu. Mai sunt locuri undeva ? Multumesc.

  Tel. 0721.316.927

  Antonia Link la comentariu
 • CoolSchool

  Stimata D.na Albu, va rugam sa urmati pasii de inregistrare/autentificare si inscriere publicati pe site. Inscrierea se face online DOAR de catre parinti. Multumim pentru intelegere.
  ----------------------------------------------------------------
  "Sunt Albu Liliana si doresc sa inscriu copilul meu Albu Victor Stefan, elev in clasa a III la scoala nr. 79 la cursul de matematica.
  Datele cursului sunt mai jos
  Va multumesc"

  CoolSchool Link la comentariu
 • CoolSchool

  Da, va puteti inscrie pentru clasa a III-a in cadrul liceului "Spiru Haret". Intrati pe sectiunea CURSURI/TOATE CURSURILE si alegeti din lista cursul dorit.
  ----------------------------------------------------------------
  "Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca anul acesta mai exista cursuri de matematica pentru clasa a III-a in cadrul liceului "Spiru Haret", dorind sa-mi inscriu copilul si anul acesta.
  Va multumesc,
  Mihaela Abramovits."

  CoolSchool Link la comentariu
 • abramovits aris

  Buna ziua,
  Doresc sa stiu daca anul acesta mai exista cursuri de matematica pentru clasa a III-a in cadrul liceului "Spiru Haret", dorind sa-mi inscriu copilul si anul acesta.

  Va multumesc,
  Mihaela Abramovits.

  abramovits aris Link la comentariu
 • ALBU LILIANA

  Buna ziua

  Sunt Albu Liliana si doresc sa inscriu copilul meu Albu Victor Stefan, elev in clasa a III la scoala nr. 79 la cursul de matematica.
  Datele cursului sunt mai jos
  Va multumesc

  Titlu: MATEMATICA CLASA III MIERCURI ORA 15-17 (AIDA FRUJINA)
  Miercuri 15/17-CLS-III
  Profesor: Aida Frujina

  ALBU LILIANA Link la comentariu
Login pentru a posta comentarii

Ultimele stiri

Procedura inscriere cursuri ARHIMEDE 2013

Procedura inscrie…

Iulie 21, 2013

Cele mai citite

Sponsori

ALKA - Porţi deschise către viitor

ALKA - Porţi des…

Iulie 21, 2013

Alka Grup - prezentare

Alka Grup - prez…

Iulie 21, 2013

Conecteaza-te cu noi!

 

Asociatia Arhimede 2013 - 2014 © Cursuri | Bucuresti. Toate drepturile rezervate.

Autentificare sau Inregistrare

LOG IN

InregistrareImportant: Câmpul "Utilizator" trebuie să conţină doar litere, cifre şi simbolul underscore _ (fără diacritice si fără spatii intre litere sau cuvinte).
Corect: aurelpopescu sau mihaita_1980 . Greşit: aurel popescu sau mihăiţă1980 sau pop!+pap
Mare atenţie la completarea adresei de email ! Dacă adresa este scrisă incorect, nu veţi putea primi email-ul de confirmare si activare a contului.
Parola trebuie să conţină doar litere şi cifre (din nou, fără diacritice), de preferat minim şase caractere.

Inregistrare utilizator